Gerardovo 2014.

Pozivamo vas sve na 58. god. smrti Sluge Božjega o. Gerarda Tome Stantića, karmelićanina, koja će se održati u karmelićanskoj crkvi u Somboru, u utorak 24. lipnja 2014.

U 17:30 počinje duhovni program u kojem sudjeluju školska djeca subotičke biskupije sa svojim katehisticama i katehetama i prilika za sv. ispovijed.

U 18:30 svečana koncelebracija koju predvodi subotički biskup, mons. dr. Ivan Penzes sa svećenicima, na hrvatskom jeziku. Propovijeda mons. Jakob Pfeifer, župnik odžačko-apatiski. Nakon mise molitva na grobu o.Gerarda za milosti po njegovu zagovoru i za proglašenje blaženim i svetim.

Ovo hodočašće je prigoda da se molite za vaše duševne i tjelesne potrebe, osobito za bolesnike, za koje molimo čudo od Boga po zagovoru o.Gerarda.

Za svoga zemeljskog života, o.Gerard se zauzimao za mir i red u obiteljima, mladim bračnim parovima, za djecu, kako onu začetu u utrobi majke, tako i za rođenu, za njihov duhovni i tjelesni rast, za mladež, za odrasle, vremešne i bolesne osobe. Sada je u nebu i može nas još više zagovarati kod Boga. Budimo ponosni što imamo kandidata za oltar.

Molimo s vjerom i velikim poudanjem za sve svoje potrebe, po zagovoru o.Gerarda. Žarka molitva prodire nebesa, a o.Gerard naše molitve podupire i preporuča Bogu.

plakat

Odgovori

%d blogeri kao ovaj: